PRÒXIMA EXCURSIÓ DISSABTE 11 DE JUNY: RIUS I GORGOS DE LA CANAL DE NAVARRÉS


Rius i gorgos de la Canal de Navarrés 

Anem a descobrir els millors paratges aquàtics de La Canal de Navarrés, un territori on l'aigua forma la banda sonora de la comarca. Això es manifesta en rius i gorgos fantàstics per al bany com: Los Chorradores a Navarrés; el riu i el Gorgo Cadena de Bolbaite; i el Gorgo de l'Escalera ( i el seu accés per ruta aquàtica) a Anna; el Salto de Agua de Chella; o els Charcos de Quesa, on ens pot refrescar i gaudir de l’aigua. 

 DIA: Dissabte 11 de juny 

LLOC DE L'EXCURSIÓ: la Canal de Navarrés 

LLOC i HORA DE L’EIXIDA: a les 08:30h.  carrer Diógenes López Mechó, 2 (porta d'entrada al col·legi Pare Català), es prega màxima puntualitat. 

TORNADA: 18:30 h. 

EQUIP: Calcer i equip per al bany i per a caminar en algun moment per dins l’aigua. Convenient (no és imprescindible) pot o bossa hermètica per dur mòbil, claus o... per l’aigua). És important la protecció per al sol. Cal portar l’esmorzar, dinar i aigua. 


  • INSCRIPCIÓ OBERTA A NO SOCIS: (contacta a través del formulari de contacte d'aquest blog o per correu: colla.excursionista.benimaclet@gmail.com)
  • PREU: 5 € -assegurança-
El Club ha d'assumir el pagament de dues pòlisses d'assegurança per a les eixides a la muntanya; un segur de Responsabilitat Civil i una assegurança d'accidents que la Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana ens obliga a contractar per a tots els participants, per això:
Fes-te sòci/a:
Accedeix al formulari d'inscripció en la part alta d'aquest blog o clica ací: Formulari d'inscripció

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada