Diumenge 16 de febrer de 2020, Cim del Caroig, dins dels actes commemoratius del 10 Aniversari


Ascensió al Cim del Caroig
DATA: Diumenge 16 de febrer de 2020
LLOC DE L'EXCURSIÓ: Massís del Caroig
LLOC i HORA DE L’EIXIDA: Carrer Diógenes López Mechó, 2 (porta d'entrada al col·legi Pare Català) a les 08:00h es prega màxima puntualitat.
CAL DUR: Vestit i calçat adequats, esmorzar, dinar especial d'aniversari i aigua.
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 13 km.
DURADA: 4h 30'.
DESNIVELL ACUMULAT: 630 metres.
ALTITUD MÀXIMA: 1.126 Pic del Caroig

Bonica jornada de senderisme pel massís del Caroig.
Una fàcil excursió per a coronar un pic, una gran efemèride, diumenge que ve 16 de febrer ens desplaçarem al "centre i punt d'unió de les muntanyes escampades per tot el País Valencià" per a celebrar un dels actes amb motiu del 10 aniversari de la Colla Excursionista de Benimaclet, l'ascensió al cim del Caroig.

El paradigma del relleu tabular i els deserts humans.
El conjunt format pel Caroig i la Mola de Cortes constitueixen una vasta extensió de terres montanes; un paradís ecològic desafortunadament afectat pels reiterats incendis forestals. Les seues característiques geomorfològiques, botàniques i humanes ens ofereixen uns paisatges aspres, desabridos i deshumanitzats al mateix temps que bells i feréstecs, carregats de vida vegetal i animal. És el pic del Caroig (1.126 m) el punt més elevat d'un immens massís d'igual nom, del qual forma part la formidable Mola de Cortes. Antonio José Cavanilles considerava al Caroig, per la seua localització i caràcter, com a centre i punt d'unió de les muntanyes escampades per tot el regne de València”; i no s'equivocava, perquè en ell conflueixen els relleus ibèrics procedents del nord-oest, amb les serres prebéticas que pel sud-oest penetren en terres valencianes.


Tindrem sorpreses i us informarem dels plans per a commemorar el 10 aniversari.
Esperem comptar amb totes i tots, especialment aquelles i aquells que han compartit aventura amb nosaltres en algun moment durant aquests 10 anys.

IMPORTANT:
  • INSCRIPCIÓ OBERTA A NO SOCIS: (contacta a través del formulari de contacte d'aquest blog o per correu: colla.excursionista.benimaclet@gmail.com )
  • PREU: 5€ -assegurança-
El Club ha d'assumir el pagament de dues pòlisses d'assegurança per a les eixides a la muntanya; un segur de Responsabilitat Civil i una assegurança d'accidents que la Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana ens obliga a contractar per a tots els participants, per això:
Fes-te sòci/a:
Accedeix al formulari d'inscripció en la part alta d'aquest blog o clica ací: Formulari d'inscripció 
La quota és de 30€ anual.


imagen.png


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada