Propera eixida, diumenge 22 de setembre. Circular: Aín - Espadà

Ruta circular: Aín - Penya del Pastor - Finestra - Gurugú - Espadà - Coll d'Íbola - Aín

DATA: 22 de setembre de 2019
LLOC i HORA DE L’EIXIDA: Carrer Diógenes López Mechó, 2 (porta d'entrada al col·legi Pare Català) a les 8:00h es prega màxima puntualitat.
CAL DUR: Vestit i calçat adequats, esmorzar, dinar i aigua.
DIFICULTAT: Mitjana
DISTÀNCIA: 9,3 km.
DURADA: 4h 30'.
DESNIVELL ACUMULAT: 722 metres.
ALTITUD MÀXIMA: 1.099 Pic Espadà

DESCRIPCIÓ:
Eixirem des de la plaça d'Ahín a buscar el depòsit d'aigües, seguim per una pista per a eixir a la carretera d'Almedíxer, la creuem i comencem a ascendir per una empinada senda entre pins, alzines i sureres i en el tram final podrem vore algún castany .
Arribem a la pedrera de la Finestra i pujarem fins al final d'aquesta aconseguint un tram equipat amb cordes, caminarem a la vora de trinxeres fins a arribar al pic de la Penya del Pastor.
Seguim per la cresta en direcció al Gurugú i posterirment al pic Espadà, travessia espectacular entre cims que ronden els 1.000m., trinxeres i bosc de sureres.
Després de gaudir de les seues privilegiades vistes panoràmiques ens hem de fer l'ànim de tornar, baixarem cap el coll de Íbola i pel barranc del castell de Benalí, el sender ens portarà fins a Aín on acabarà la nostra ruta.

Us esperem a totes i tots

Ruta en wikiloc: clic ací
espadan desde ain.jpg



IMPORTANT:
  • INSCRIPCIÓ OBERTA A NO SOCIS: PLACES LIMITADES ( cal avisar almenys amb 48 hores d'antelació )
  • PREU: 5€ 
El Club ha d'assumir el pagament de dues pòlisses d'assegurança per a les eixides a la muntanya; un segur de Responsabilitat Civil i una assegurança d'accidents que la Llei de l'Esport de la Comunitat Valenciana ens obliga a contractar per a tots els participants, per això:
Fes-te sòci/a:
Accedeix al formulari d'inscripció en la part alta d'aquest blog o clica ací: Formulari d'inscripció 
La quota és de 30€ anual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada